“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.” ― Albert Einstein
Sider
fredag den 9. januar 2015
Hæklet sakseitui
onsdag den 7. januar 2015
Stress - Hvad skal jeg sige....
Det er drøn svært at føle at man har forladt stimmen....
Sisal taske diy
Thaideller med rødkarryråkost
Det skal du bruge til dine frikadeller:
• 1 fed hvidløg
• 2 cm frisk ingefær
• 1 stilk citrongræs
• 400-500 g hakket svinekød
• 1 tsk salt
• 1 æg
• ¾ dl hvedemel
• ¾ dl kokosmælk
• 2 spsk olie til stegning
Sådan laver du din ret med frikadeller:
• Pil hvidløget, og skræl ingefæren. Riv hvidløg og ingefær fint. Hak den nederste tredjedel (den tykke ende) af citrongræsset meget fint. Rør hvidløg, ingefær og citrongræs sammen med svinekød og salt. Rør ægget i kødet. Tilsæt hvedemel, og spæd op med kokosmælk.
• Form farsen til små frikadeller, og steg dem på en varm pande med olie, til de er gennemstegte og gyldne på begge sider.
Gulerodssalat med karry og kokos:
• 3-4 tsk rød thai karrypasta
• 1 dl kokosmælk
• 700 g gulerødder
• 1 bundt forårsløg
• ca. 1 spsk fiskesauce
• saften af 1½ limefrugt
• lidt sukker
• evt. salt
• ½ bundt koriander
Rør karrypasta og kokosmælk sammen i en stor skål. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler. Skær forårsløgene i skiver. Bland gulerødder og løg grundigt med dressingen. Smag salaten til med fiskesauce, limesaft og sukker i en balance, hvor man ikke smager det ene mere end det andet. Smag evt. til med lidt salt. Drys med grofthakket koriander og server med kogte ris.