Ingredienser
1 bundt Broccoli
Pinjekerner
Tranebær
150 g Bacon ( kan undlades)
1 dl Mayonnaise
1,5 dl mælk
1 spske Dijonsennep
Salt og peber
1. Steg baconen sprøde og tør på en pande og dræn den for det overskydende fedt på et stykke køkkenrulle.
2. Skær broccolien i mundrette stykker og damp den evt. et par minutter.
3. Bland broccoli, ristede pinjekerner og tranebær i en skål.
4. Rør en dressing af mayonnaise, mælk og dijonsennep og vend den i salaten.
5. Drys med knust bacon.
Velbekomme
Altså, den der er jo ikke go' ved dellerne :O)
SvarSlet- men ryger dog med på inspirationslisten - tak for det!
Hej Marianne
SletVelbekomme og du kan sagtens lave den "let" ved at bruge minimælk og en fedtfattig Mayo og baconen kan også sagtens undlades!!!!! Den smager stadig skønno...