tirsdag den 16. juli 2013

Hækle overspringshandling....

Jeg hækler blomster til mit tæppe, men det kan godt blive lidt ensformigt i det lange løb. 9 blomster af samme farve, 17 farver, har hæklet 13 x 9 blomster allerede og mangler pt. 9 x 4 blomster før jeg kan påbegynde sammen hækling.
Så for at holde modet oppe har jeg givet mig selv lov til at lave en overspringshandling mellem hver farve eller 9 blomster.


En hæklet kaktus der ikke forgår så let, og åh jo jeg kan godt tage livet af en kaktus...no problemos!!!Badeværelset spejlet nu i hvid udgave.Når tilbage til blomsterne...

søndag den 14. juli 2013

Tilbage...

Jeg har forsømt meget på det sidste, men hverdagen har været ren overlevelse. Jeg har kæmpet med flere ting der har gjort mig trist og træt. Det hele kulmineret fredag d. 21 juni da min datter og jeg blev overfaldet.
Efterfølgende har jeg haft rigtig svært ved at finde mening med noget som helst andet end mine unger.
Jeg har været trist og må nok indrømme at jeg har været i en form for depressiv tilstand. Men min skønne datter fik vendt bøtten på min fødselsdag. Hun havde planlagt en fantastisk dag, hvor jeg tudede af grin i selskab med min smukke veninde der normalt bor i Kina. Og efterfølgende med mine fire studieveninder, alle de oplevelser skabte en utrolig positiv og uvurderlig følelse af glæde og lykke, og siden har jeg fået lidt mere overskud hver dag.

Jeg startede for snart længe siden med at hækle lapper til at tæppe. Det hjælp mig gennem mine eksaminer, jeg kunne slippe tankerne fri når jeg hæklede det samme gang efter gang.Det har været færdigt et stykke tid og jeg nyder det hver dag flere gange.
Fakta:
15 farver a' 24 stk firkanter
360 firkanter i alt
16 nøgler Hvidt
Garn fra søstrene grene


Jeg er nu gået i gang med et nyt tæppe også i bomuld, klare farver med hvid kant. Men samtidig noget helt andet.
Denne gang er det en blomst der er i farver, firkanterne er større og kanten bliver også en anden.


Blev lidt træt af at hækle det samme og samme, nok et positivt tegn på at min hjerne er klar til lidt mere udfordrende.
Så hæklede lige en lille missekat til Birk, bare for ikke at kører helt surt i tæppehækling.Jeg har lavet en masse andre krea ting som jeg ikke rigtig har fået vist jer her på bloggen. Men mon ikke humøret og overskuddet gør det muligt her den næste tid.
Ses blogland og tak til dem der stadig gider kigge ind forbi.