fredag den 16. november 2012

Hæklet kanin-mus...

De sidste tre dage har jeg tilbragt på et fantastisk kursus om AKT og utilpasset elever. FANTASTISK !!! Intet mindre....
Jeg har suget til mig, haft flere aha og nååår ja øjeblikke.
På tros af at jeg stadig ikke er rask og stadig hoster som en tosset, så har det virkeligt været rigtig rigtig brugbart.

Nogen af jer ved at jeg er meget dårlig til ikke at tage i mod læring hvis mine hænder ikke samtidig er i gang, enten med at tag noter eller med at hækle.

Det er der kommet denne her ud af:


Det skulle ha været en kanin men mine unger mener den mere ligner en mus, her er jeg ikke enig da en mus har små øre og lang hale. Det har ham her ikke!!!
Men så dog, se hvad der skete da den kom for tæt på katten...
En kanin-mus måske???!

tirsdag den 13. november 2012

Garnrester......

Jeg hader at smide ud....
Nogen gange er det en knap så heldig evne, men når vi snakker garnrester så er det faktisk helt okay.
Jeg har en lille skoæske jeg bruger til at gemme det bomuldsgarn jeg har til overs for større projekter.Nu er der ikke rigtig plads til mere i æsken så nu er jeg gået i hang med at bruge lidt af det.
Jeg elsker jo farver og striber så det er jo oplagt at nuppe restlagerne.Kan du gætte hvad det er, udover det er en julegave??
Her er lidt hjælp...


Skal nok vende tilbage når den er færdig...

Hæklet kludetæppe

I sommers gik jeg i gang med at lave et kludetæppe af vires gamle lagen. Det var hullet og tyndslidt, men jeg elsker ideen om at godt materiale får lov at leve videre.
Det har taget sin tid for det er super hårdt at hækle med så store pinde, det er tungt og min arm kommer til at gøre nas efter ganske kort tid. Men i forgårs besluttede jeg at nu skulle det ud af verden.
Her er set færdige resultat, helt enkelt uden de vilde blonder og krummelure.


Tror det skal bo på badeværelset..

Første julegave i hus....

Altså som jeg ved med sikkerhed hvem der modtager;0)

I får ikke ikke lov til at se det hele for så ved modtageren jo hvad det er...


Mangler bare lige et par knapper...
Glædelig forjul!!!

mandag den 12. november 2012

Hæklede halsrør....

Jeg troede jeg havde lavet tre julegaver, men blev meget hurtig meget klogere.Whupti den nuppede Ea.Denne her forelskede jeg mig selv i.Så det vil sige at der kun er lavet en julegave, ved godt nok ikke til hvem???

Hæklet computercover....

Efter nu at ha på begyndt tredje uge med sygdom, host og hak, har jeg besluttet at nu må sygdom være sygdom, jeg må videre.Så nupper et par piller og der ud af......

Jeg har lavet et computercover, eller det vil sige at jeg mangler lige at sy to knapper på, men der var lige en der mente at det også kunne bruges til noget andet.

Varme tanker fra Gry