tirsdag den 29. marts 2011

KaosBilerHader

Jeg har været i Kbh i dag og jeg hader det virkelig, der er så mange biler og larm og sure mennesker der på ingen måde har tid til at se hinanden i øjene og give et smil.
Jeg ved godt at der er flere der vil betragte mig som en rigtig bonderøv, og ja lige på det punkt er jeg nok en bonderøv.

Det er umuligt at hitte rundt i hvilke gader der er ensrettet, har kommunen mistænkt for at ændre det løbende, som skræmmekampage for tumpet som mig og parkering er endnu en udfordring.

Folk parkere hvor de parker vil, kald mig dum, men har ikke ikke lyst tiæ en bøde, det er der ligsom ikke finanser til i øjebliket.
Biler så langt øjet rækker, fortrækker altså marker så langt øjet rækker.
Bette Birk er heller ikke meget for det, der er lige vel rigeligt med sanseindtryk.
Så er det godt med en flaske og en dyne.
Midt i alle mine frustrationer støtte jeg på den mest fatastiske butik. Jeg kunne have brugt timer der inde men havde desværre kun fem minuter ( p-billet)
Jeg viser hvad jeg ikke kunne leve uden, i morgen bliver nød til at få sovet lidt.

De varmeste tanker fra Gry

3 kommentarer:

 1. Jeg kunne se at du var læser af min gamle blog, som jeg netop er ved at lukke. Så jeg håber på at jeg kan lokke dig med over i de nye rammer

  find mig her
  www.kundikkedarer.blogspot.com

  p.s. dit header billede er lidt stort, er det meningen? Hvis ikke så kan jeg hælpe dig med at tilpasse den :)

  SvarSlet
 2. Hej Sarah
  Om jeg flytter med selvfølgelig!!!!!
  Jeg er ikke den store teknikker så tager gerne imod hjælp, ved du også hvordan man f.eks. bare kan skrive her og det så bliver til et link når man klikker på det???
  På forhånd tak!!!

  SvarSlet
 3. Det med din header er en lidt længere forklaring. Hvis du vinder min mini give away, laver jeg jo en personlig til dig. Hvis ikke, så kan jeg godt lige tilpasse dit billede :)
  Du kan ikke skrives links her i kommentarerne, medmindre du bruger HTML koder, og det er ret besværligt. Hvis jeg kunne huske hvilken en man bruger til links, ville jeg sende dig den, men det er over 5 år siden jeg har arbejdet i html, så jeg er MEGET rusten, kan kun huske ganske lidt.
  Send mig en mail, hvis du vil ha hjælp med din header :)

  SvarSlet