tirsdag den 23. august 2011

Standby!!!

Kender i den fornemmelse når ens liv bare bliver sat på standby fordi der er ting i livet der fylder så uendeligt meget???
Jeg føler at de sidste to uger er en underlig grå masse der bare ikke har været så sjov at komme igennem.
Først forberedelserne til min skriftligt matematikeksamen der desværre ikke gik så godt på tros af alle anstregelserne, klamre mig dog stadig til håbet om at bestå.
Så var vi igennem, som nogen af jer ved en indlæggelse med Birk på børneaddelingen på Hillerød hospital. Det går lige hjertet på mig når mine børn er dårlige.
I morges vågnede jeg så op til at de to store også var syge. Det var lige før det fik det hele til at ramle, men så huskede jeg hvad mon mormor altid sagde: find altid det positive i selv den mest negative situation, det kan godt være det stadig er surt men det bliver meget nemmer at komme igennem det.
Så jeg lå lige i to sekunder og tænkte på hvor heldig jeg er at jeikker overstået min eksamen bestået eller ejnu, mit studie starter først i næste uge så jeg har tid til at hygge med mine unger.
Så nu begynder det at lysne i mit indre selvom jeg stadig er træt som et alderdomshjem.
Jeg gik en dejlig tur med alle ungerne og nød at jeg bir her ude på landet hvor der er så højt til himmelen.
Nu sider jeg ude i gården og hækler lidt på den næste give a-way, ved godt jeg lovede en der var spislig men det har der ikke rigtig været tid til, men mon ikke vi når det også.
Hvis du vil være med så kig med på bloggen de næste par dage når betingelserne bliver beskrevet.
Men meld dig bare som fast læser hvis du ikke allerede er det, da dette automatisk giver det første lod!!!
Lav en god dag og positiv dag og pas på dem du elsker....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar