fredag den 2. december 2011

Hæklet skovnisse...eller hvorfor jeg er lykkelig for det jeg har!

Nogle gange bliver livet ikke som man lige havde planlagt.
Tror ikke jeg for 20 år siden havde regnet med at jeg skulle være mor til tre skønne børn, eller være godt igang med at blive lærer i en aldre af 35.
Tror heller ikke at jeg ville have troet at man kunne være lykkelig, når man er skilt, godt overvægtig og i den grad i underskud på søvn.
Meeeenn der er livet så lunefuldt, jeg er virkelig lykkelig, ved at jeg er på vej til at uddanne mig til noget jeg er god til, selvom det tog lidt tid at finde min hylde.
Ved at jeg er utrolig heldig stillet når jeg kan bruge min energi på mine syge drenge. Og elsker fornemmelsen af: i morgen er atter en dag.
1. Dec var en dag hvor begge drenge blev godt gammeldaws hundesyge, jeg fik sat Ea's tysklærer på plads, min mor gav mit julepynt væk (anden historie, til et andet tidspunkt) og denne lille skovnisse så dagens lys
Der er allerede en ven på vej, som er hoppet i mere jule-farver.

Varme tanker fra Gry

2 kommentarer:

  1. Gry, du er bare sådan et dejligt positivt menneske, som kun kan være en inspiration for andre...knus fra mig

    SvarSlet
  2. Tusind tak Marianne!!!!
    Se det er jo endnu en ting at være lykkelig for... Gode venner der lige ved hvornår de skal smide den helt rigtige kommentar.
    Håber alt er vel hos jer? Har hørt en lille fugl sunge noget om at vi får glæde af din den ældste lidt senere i dag! Det glæder vi os meget til, nyder altid hendes selskab;0)

    SvarSlet