tirsdag den 15. maj 2012

Broccolisalat

Her kommer lige en opskrift mere, denne gang på en yperskøn Broccolisalat. Vi spiser den hele året men der er nu noget helt særligt over den når det er frisk ny dansk broccoli.


Ingredienser
1 bundt Broccoli
Pinjekerner
Tranebær
150 g Bacon ( kan undlades)
1 dl Mayonnaise
1,5 dl mælk
1 spske Dijonsennep
Salt og peber

1. Steg baconen sprøde og tør på en pande og dræn den for det overskydende fedt på et stykke køkkenrulle.
2. Skær broccolien i mundrette stykker og damp den evt. et par minutter.
3. Bland broccoli, ristede pinjekerner og tranebær i en skål.
4. Rør en dressing af mayonnaise, mælk og dijonsennep og vend den i salaten.
5. Drys med knust bacon.



Velbekomme

2 kommentarer:

  1. Altså, den der er jo ikke go' ved dellerne :O)
    - men ryger dog med på inspirationslisten - tak for det!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Marianne
      Velbekomme og du kan sagtens lave den "let" ved at bruge minimælk og en fedtfattig Mayo og baconen kan også sagtens undlades!!!!! Den smager stadig skønno...

      Slet