mandag den 8. oktober 2012

Dinner ide Græskarsuppe...

Efterårs rusk og smukke gyldne farver, elsker den kombination.



Så der var ikke langt fra tanke til handling....
To stk hikaidogræskar fra en nabo gård
Fem æbler fra haven
2 spiseske syltet ingefær
Frisk koriander
To store løg
Fire fed hvidløg
1 1/2 liter vand
2 stk kylling bouillon
Salt og peber
Lidt fløde til at gøre den cremet

Brødcroutoner
Hakket frisk koriander

Snit løg og hvidløg og rist dem let i lidt olie i en gruppe
Tilsæt frisk koriander og ingefær
Kom æbler og græskar tern i sammen med den opløste bouillon og resten af vandet.
Lad det koge en 1/2 time eller indtil græskaret er mørt.
Brug en stavblender og tilsæt fløden.
Smag til med salt og peber.

Skær daggammelt brød i tern og læg det på bagepapir hæld lidt olie over og vend det. Tilsæt evt. lidt krydderurtesalt efter smag.
Sæt det i midten af en varm ovn ved 160 grader i ca 1/2 time.

Velbekomme...



2 kommentarer:

  1. Mums, det ser lækkert ud - måske man skulle vove sig i køkkenet en dag :)

    SvarSlet
    Svar
    1. den var rigtig rigtig god.... hvis du er til lidt mere spicy mad kan du tilsætte lidt karry og paprika det giver den lige et mere voksen præg. Mine drenge kan ikke rigtig klare for stærkt mad i deres maver, så vi tog den uden for meget krydderi. Det blev den så absolut ikke dårlig af.....

      Slet