lørdag den 24. november 2012

Langt væk på stoffer.....


Altså dem ordineret af lægen....
Birk har været lagt ned i snart 4 uger med en mycoplasma bakterie der i ikke rigtig vil give op.
Den første medicin havde ikke den store virkning, så efter 10 dages kur var han kun rask i 1 1/2 dag før han lå med 41.1 i feber og det væltede ud med betændelse fra både hans ører, øjne og næse. Han hostede til han kastede op og var så træt at han kun gad ligge på gulvet.
I tirsdag aften var vi ude hos vores børnelæge som ikke var tivivl om at han skulle indlægges om undersøges i bund. Onsdag blev der taget røntgen af hans lunger, der blev poet og taget blodprøver. Dommen kom inden middag, som før nævn, mycoplasma så han blev sat i på en ny og meget stærk medicin i tre dage.
I nat har han sovet som en sten, og jeg lige så, vi sov begge inden kl 20.00 og pt sover Birk endnu. Han har kun været vågen tre gange for at få skiftet ble, hans mave er nemlig godt medtaget efter den sidste omgang medicin.
Nu håber jeg at vi bliver forskånet for mere sygdom (er glad for at jeg ikke skal i praktik, før til januar)

På det kreative område er der sket en del, men det meste er julegaver så der må i lige vente med billeder. I må nøjes med et billede fra før Birk blev syg, glæder mig til han ser sådan ud igen.....Varme tanker fra Gry

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak Nikoline vi er på vej den rigtige vej....

   Slet
 2. Puha.. sikke en omgang for den stakkels mand, det må være utrolig hårdt for dig at se ham sådan. Godt der er bedring på vej. Heldigvis er børn hurtige til at finde smilet frem.
  Kram til jer alle!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne desværre er der langt til smilet lige pt, han har igen fået over 40 i feber og er helt slap. Nu venter vi på endnu en udredning fra børneafd.

   Slet