fredag den 28. december 2012

Strik eller hækl......

Hvad er du mest til?
Jeg kan begge ting med lukkede øjne...(hvilke jeg tit hører for af mine børn, "moar nu sidder du og strikker/hækler mens du sover igen!!!")

Jeg har altid været mest til strik, men for nogle år siden ændrede det sig og nu vil jeg helst hækle.
Jeg strikker stadig, men jeg mister hurtig interessen, så går det straks bedre med hækling, ikke sagt at der ikke ligger ufærdige hækle projekter, men ikke så mange :0)

Lige nu er jeg gået i gang med en sømandsvest til bette Birk, jeg er på egen opskrift da det er et af de største problemer med at ville hækle fremfor at strikke der er ikke helt så mane opskrifter.
Så hvad er du til en eller to pinde???
Hækl


Eller strik


Varme tanker fra Gry

5 kommentarer:

 1. Ville sådan ønske at jeg bar til strik :) men er gået i stå efter gange få omgange hver gang jeg kaster mig ud i det. Ville så gerne lave trøjer til mig og ikke mindst min datter, men begynder at kede mig ret hurtigt når jeg strikker.

  Hæklenålen har til gengæld ikke fred ret længe ad gangen :D

  SvarSlet
 2. Helt klart strik! Hvilket egentlig er underligt, fordi jeg ikke er særlig tålmodigt anlagt, men det er go' træning :)

  Det tiltaler mig at man kan strikke så mange forskellige strukturer, bobler, snoninger, blonde etc etc og udtrykket bliver forskelligt alt efter hvilken pind og hvilket garn du bruger. Også BUGNER det jo af opskrifter som bare MÅ strikkes, der har du ret Gry, der mangler altså noget på hæklesiden dér. Men så er du jo heldig at du er så ferm at du bare laver dine egne, det er altså sejt ;)

  Strikker hilsner og knus
  Christina

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare dejligt at vi er så forskellige, og evner så bredt. Ved at i begge er små stjerner med henholdvis hækling og strik og nyder tit de skønne ting i laver....
  Kram fra Gry

  SvarSlet
 4. Jeg er jo også bidt af både hækling og strikkerier. Det er da så skønt at producere samtidig med at man slapper af.

  SvarSlet
 5. Startede med strik, gik over til hækling og forsøger nu at finde tilbage til mine strikkepinde.
  Med hækling er det nok lettere "at finde på" og skabe noget unik?
  Som Pia, kræver det også mere tålmodighed hos mig at strikke.
  Da jeg lige har taget pindene i brug igen, til en lille cardigan til barnebarnet, opdagede jeg at mine hænder ikke kunne holde garnet så stramt mere, har du et tip til hvordan man kan stramme lidt op? Jeg syntes at hvis jeg snor om fingrene så sidder det bare fast ;)
  Min faster kunne også strikke i søvne - jeg misunder sådan nogen som jer ;)

  SvarSlet