søndag den 17. november 2013

Kartoffelsuppe med hokaido

Snitten løber her hjemme, så det er suppetid
Forleden dag stod den på kartoffelsuppe med hokaido.

Opskrift til 6 Per.

6 små bagekartofler
1/2 hokaido
2 løg
Chili
Ingefær
Salt
Peber
Muskatnød 
7% madfløde

Skæl og skær kartofler, hokaido og løg ud i tern
Kog til det er mørkt, tilsæt chili, ingefær, salt, peber og revet muskatnød. 

Blend med kogevandet og madfløden til den har fået en let cremet konsistens.



Jeg rister altid lidt bacon til mine kød-drenge og så laver jeg en persilletopping.

Persilletopping.

Hakket persille
Hakket hvidløg
Revet økologisk citronskal

Velbekomme

1 kommentar:

  1. Vi er en chili elskende familie så den her skal bestemt prøves til vinterdagene - tak for det og god bedrig med næserne ;)

    SvarSlet