søndag den 29. juli 2012

Hækle udfordring...

Må overhovedet det jeg netop nu sidder og laver????
Jeg fik tilsendt et billede forleden da....

Jeg aner ikke hvor det er fra, men har fundet nogen tilsvarende her...
Nu er jeg så gået i gang med at lave en sky selv, i frihånd da jeg jo ingen opskrift har....må man det med ophavsret mm.
Her er min spæde start

Hva mener du??? Er det forkert at kopier andres arbejde når nu det ikke er efter en bestemt opskrift?!?!?
Som du måske har gættet, så mener jeg i første omgang det er okay, ville selv blive stolt hvis der var nogen der mente at noget af det jeg laver er så fedt at de gider at kopier det, men er bange for at andre ikke deler denne mening;0(

6 kommentarer:

 1. Det må man godt. Ellers ville det jo betyde at man ikke må sy bukser, fordi der var nogle andre der gjorde det først :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit svar Nikoline.
   Ja det var også min tanke har bare set en del diskusion om det at kopier hinandens arbejde her inde i blogland og ønsker ikke at gøre nogen sure.
   Jeg personligt ville blive super glad og stolt hvis der var nogen der mente at det jeg laver er så fedt at de vil gøre kunsten efter. Og så længe det ikke er tro kopier og til videre salg er det okay med mig!!!

   Slet
 2. Godt nogen sendte dig det billede! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig godt Stine skyen er færdig og klar til regndråber;0)

   Slet
 3. Fortsæt du bare. Det er jo også sådan nye ideer opstår, ved at man ser noget man kan lide og du kan umuligt kopiere noget maske for maske, bare ved at kigge.

  Glæder mig til at se dit resultat ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var også min konklusion så længe man ikke kopier direkte af fra en opskrift og sætter det i produktion, så er det vel ok?!? Altså mener jeg der er sikkert nogen der ikke er enig!!!

   Slet